2013 metų ŽIEMOS TANGO MARATONAS

Staiga vėlų gruodžio 9 d. vakarą viskas nutilo... Bet širdyje tebeskamba gražiausios tango melodijos, kojos tebešoka, o kūnas vis dar jaučia apkabinimą...
Dėkojame visiems ir kiekvienam už geras emocijas, šiltus apkabinimus, šypsenas, palaikymą, gražius žodžius, už buvimą kartu ir žinoma už nuostabias tandas, kurias turėjome galimybę išgirsti ir pašokti, už nuotraukas ir video, kurie mums ilgai primins Tango stebuklą. Mes Jūsų jau pasiilgome ir labai laukiame "Milonguero Vasaroje"!!!

? iame „Žiemos tango maratone“ : šokome 68 val., mūsų buvo virš 30030 pasaulio šalių (Airija, Argentina, Austrija,Baltarusija, Belgija, Čilė, Danija, Didžioji Britanija, Estija, Etiopija, Italija, JAV, Latvija, Lenkija, Lietuva, Malaizija, Malta, Norvegija, Olandija, Prancūzija, Rumunija, Rusija, Serbija, Slovėnija, Suomija, ? vedija, ? veicarija, Ukraina, Vokietija, Turkija), o mums grojo 13 geriausių DJ‘ų (Edita, Igoris, Luis Cono, Susanna Lehtonen, Jakub Ciczkowski, Roberto Lehner, Olga Makhno, Irina Nekrasova, Giusepe Clemente, Marcelo Almiron, Aleksey Doroschenko, Alessandro Cherubini, Ania Poliakova).

Už nuotraukas ir video dėkojame Jani Keinanen:

Žiemos tango maratonas - ketvirtadienis
Žiemos tango maratonas - penktadienis
Žiemos tango maratonas - šeštadienis
Žiemos tango maratonas - sekmadienis
I video
II video
III video
IV video
V video
Random song video
Random tanda video

ir Victorijai Fedirko:
Žiemos tango maratonas 2013

Daugiau nuotraukų ir video, kuriais dalinasi maratono dalyviai rasite ČIA. Dėkojame jiems!

?